<< YCBA Home Yale Center for British Art Yale Center for British Art << YCBA Home

YCBA Collections Search

Search Constraints

Search Results

La Rochefoucauld-Liancourt, François-Alexandre-Frédéric, duc de, 1747-1827. Voyage dans les États-Unis d'Amérique :
La Rochefoucauld-Liancourt, François-Alexandre-Frédéric, duc de, 1747-1827
Voyage dans les États-Unis d'Amérique
an 7 [1799]
Weld, Isaac, 1774-1856. Voyage au Canada, pendant les années 1795, 1796 et 1797 ... /
Weld, Isaac, 1774-1856
Voyage au Canada, pendant les années 1795, 1796 et 1797 ...
[an] 8 [1800]
Gagnon, Philéas, 1854-1915. Essai de bibliographie canadienne.
Gagnon, Philéas, 1854-1915
Essai de bibliographie canadienne
1895-1913
Longchamps, Denis, 1958- Elizabeth Simcoe (1762-1850) :
Longchamps, Denis, 1958-
Elizabeth Simcoe (1762-1850)
2009
Symposium 91: Sauvegarder le XXe siècle (1991 : Ottawa, Ont.) Saving the twentieth century :
Symposium 91: Sauvegarder le XXe siècle (1991 : Ottawa, Ont.)
Saving the twentieth century
1993